Eras första utställning

Era var i helgen på son första utställning som var i Sollentuna, en inofficiell valputställning. Vi åkte dit lite tidigare just för att hon brukar vara lite känslig för nya golv, speciellt om de är blanka! Så vi var där 1,5 timme tidigare, men när vi går in i hallen så bara springer hon in och bryr sig inte ett dugg!😅 så ja, vi tog en bra plats och satt oss och tog det lugnt.

Vi var först in i ringen och Era skötte sig hur bra som helst! Travade fint, pussade på domaren och stod helt stilla när jag ställde upp henne! BIR & HP, kunde inte bli bättre! En väldigt fin kritik fick hon också! Kritiken löd:

”välutvecklad valp av mkt god typ, typiskt feminint huvud, Bra uttryck, Bra hals&rygg, lite för sluttande kors, Bra bröstkorg, Mkt bra vinklar, rör & visar sig mkt bra, Bra päls, Glad & vänlig” och domare var Karl-Erik Johansson. 

   
   
  
Efter hennes varv i ringen så somnade hon i buren bland alla hundar runt om, helt obrydd.

   

Pernilla som åkte med oss med ”Joker” som är en spansk vattenhund på 7,5 månad som hon också ställde, BIR och HP OCH BIG-1! Vi Båda vart förvånade så vi fick vänta på BIS finalen för att de skulle på Visa upp sig där, De vart oplacerade i BIS finalen men de hade vådligt bra motstånd och dessutom är han ju bara 7,5 månad 🙂  

 Grattis ännu en gång pillan och Joker!

 
Era åkte ut i BIG, men domaren gillade henne väldigt mycket sa han! Men hon är ju snart 5 månader och vad kan man begära när de fanns andra i gruppen som var 10-12 månader (mer utvecklade) 🙂 så jag är hur stolt som helst!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s