Debut i avanceradklass

Idag debuterade vi i avanceradklass på bro-Håbo! En dubbeltävling. Hade inte alls höga förväntningar då vi endast tränat på en bana sedan januari/februari och det var en nybörjarbana! Och Dizco kom in i höglöp i morse och jag är sjuk sedan i torsdags… Så inte de bästa förutsättningarna och jag hade tanken att stryka mig fram till att jag åkte hemifrån då jag kände att det inte skulle gå bra om man tänker på de jag skrivit ovanför!

Första banvandringen var 12:30 och banan kändes rolig men ändå lite svårt! De var högerhandling, backa vid sidan, 8:ans frestelsen osv som ändå är rätt svåra, men gillade ändå banan, den var rolig! Går ut från banan med en bra känsla och jag visste att det var godkänt iaf så jag var nöjd! Sedan honnören, sitta på höger sida, klockrent! Hon satt med jättefint fokus!  Det slutade på 98 poäng och klassvinst av 50 starter! Helt sjukt och är sååå nöjd med henne😍 domarens kommentar ”superfint, snyggt backande”
Andra starten då.banvandring ca halv 5, jag var lagom slut och ville egentligen hem… Men körde på endå! Denna bana var väldigt tajt, kort avstånd mellan skyltarna och många handlingsbyten! Det var två sidbyte framför och 1 ifrån och 1 emot! Så det var en del byta och så! Dizco skötte sig fint, lite ofokuserad i starten men sen var hon superfin! Slutade på 83 poäng med kommentaren ”bra tempo, följsam hund, snygg moment 6+7” och moment 6 och 7 var snurr under gång sedan helt om från varandra 😃

  
Så! Trots höglöp och sjuk matte så klarade vi detta😍 vad ska det bli av dog min fina hund!😍😍😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s